19 juny 2012

MOBILITZACIONS A L’HOSPITAL MOISÉS BROGGI

Demà dimecres 20 de juny tindrà lloc una nova concentració de treballadors i usuaris de l’Hospital Moisés Broggi.
La convocatòria està organitzada pel Comité d’Empresa de l’Hospital i preten evitar les retallades de personal i de serveis que han estat programades pels reponsables del Consorci Sanitari Integral.
A continuació reproduim el comunicat informatiu que han fet públic:

A partir de l’11 de juny els treballadors de l’Hospital Sant Joan Despí Moisés Broggi han vist modificades les seves condicions laborals, sobretot a l’àmbit de l’infermeria d’Atenció Continuada (Hospitalització, Urgències, Unitat de cures intensives i Bloc Quirúrgic), que poden repercutir en l’atenció i seguretat al pacient.

Les modificacions es centren en:

1. Es disminueix el nombre de professionals que atendran als usuaris.
2. Es posa en risc la continuïtat en l’atenció i les cures cap al pacient com a conseqüència de les noves rotacions de personal.
3. S’imposa la mobilitat entre els centres del Consorci Sanitari Integral: Hospital General de l’Hospitalet, Hospital Sociosanitari de l’Hospitalet i l’Hospital Sant Joan Despí Moisés Broggi.
4. Tant la mobilitat com l’augment de càrregues de treball aniran en detriment de la qualitat assistencial.
5. Som l’únic Hospital sense Direcció d’Infermeria.
6. Els treballadors ens plantegem el perquè d’aquesta desorganització de treball. No entenem que aconsegueix la Direcció del Consorci Sanitari Integral provocant un malestar general dels seus treballadors i usuaris. Lluitarem fins que la Direcció es replantegi les mesures que ens han imposat. Creiem sincerament que aquesta organització empitjorarà la qualitat de les cures que fins avui hem pogut proporcionar als nostres usuaris. Fem una crida a la opinió pública per sol•licitar recolzament i que junts puguem dir:

“JA N’HI HA PROU”

Us animem a sumar-vos a la concentració prevista per al proper Dimecres 20 de juny a les 16.00 h. a la porta principal de l’Hospital Sant Joan Despí Moisés Broggi.

CE Hospital Sant Joan Despí Moisés Broggi

L’AVV EL PI també fa una crida a participar a la concentració de demà i a totes les altres mobilitzacions que s’organitzin en defensa d’una sanitat pública de qualitat a l’Hospital Moisés Broggi.